Zuivelproducten

Tameroord
Met meer dan 100 jaar familie historie is Tameroord nog de enige actieve melkveehouderij in De Bilt-Zuid. Dierwelzijn staat al jaren hoog in het vaandel. Want, als je goed voor de koe zorgt, zorgt de koe goed voor jou. Duurzaamheid en betrokkenheid bij onze mooie omgeving zijn belangrijke pijlers voor de toekomst. Met liefde voor onze koeien en de natuur zijn wij telkens op zoek naar nieuwe kansen. 

Biltse Boer
Biltse Boer is gevestigd op boerderij Tameroord. Wij maken op ambachtelijke wijze verschillende zuivelproducten naast ons schepijs. Yoghurt, hangop, vla en gepasteuriseerde of rauwe melk zijn te verkrijgen in de winkel of op bestelling leverbaar. In onze (ijs)keuken bereiden we dit dagelijks van verse volle melk. De melk is afkomstig van onze eigen koeien hier op de boerderij Tameroord.

Yoghurt

Deze volle yoghurt bevat geen toevoegingen andars dan volle melk. Naast onze naturel variant zijn ver verschillende smaken zoals blauwe bes, aardbei en vanille. Geregeld voegen wij een seizoenssmaak toe aan ons assortiment. Met het oog op duurzaamheid hebben wij gekozen voor een glazen verpakking. 

Hangop

Hangop is een ouderwets lekker toetje, feestelijk extraatje bij het ontbijt of gewoon een tussendoortje wat gemaakt wordt door yoghurt te laten uitlekken. Het wordt bij ons op de traditionele wijze bereid vanuit de volle yoghurt. Met een volle romige en zachte smaak en de toevoeging van een laagje aardbei of blauwe bes is het een fantastisch lekkernij voor jong en oud. 

Gepasteuriseerde Melk

Wij leveren voorverpakte melk in fles aan verschillende horecagelegenheden en hotels. Echte volle melk van onze eigen koeien. Gepasteuriseerd en zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. 

Rauwe melk

Rauwe melk is enkel te verkrijgen in de ijssalon (winkel) op de boerderij. U kunt bij ons een fles kopen of zelf een fles meenemen. Gaat u zelf thuis iets lekkers maken of wilt u graag meer melk meenemen kunt u natuurlijk ook een grotere verpakking meenemen zoals bijvoorbeeld een jerrycan. Geen probleem, wij vullen deze of u kunt zelf de verse melk tappen uit onze melktap! 

Openingstijden

Woensdag 12:30 - 17:30
Zaterdag 12:30 - 17:30
Overige dagen Gesloten