Over ons

Wij zijn Biltse Boer. Een ijs- en zuivelboerderij onder de rook van Utrecht, gelegen tussen De Bilt en Zeist. Daar bereiden we ambachtelijk ijs met eerlijke en pure ingrediënten. Zo maken we roomijs van de melk van onze eigen koeien en gebruiken we echte noten, de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut en vers (seizoens)fruit voor ons sorbet ijs. Geen toegevoegde geur- en smaakstoffen dus. En dat proef je terug.

 

Met koffie, thee en genoeg te doen

Maar we zijn meer dan alleen een ijs- en zuivelboerderij. Biltse Boer is ook een plek waar je terecht kunt voor een kop thee of koffie. Even rustig genieten aan één van de picknicktafels terwijl kinderen zich kunnen vermaken op de speeltoestellen en springen op de trampolines. Bij elk soort weer, want ons terras is voorzien van grote zonneschermen. Kom kennismaken met de koeien en kalfjes of neem een kijkje nemen bij de keuken van de ijssalon. 

Ook voor feesten, horeca of gewoon voor thuis

Hoewel je natuurlijk gewoon bij ons langs kunt komen, laten we je ook graag genieten van ons heerlijke ijs op je eigen locatie. Zo kun je jouw favoriete ijs bestellen voor een receptie, bruiloft of kan je ijs meenemen voor een feestje thuis. En omdat we ons ijs zelf maken, kun je bij ons eventueel ook je favoriete smaak laten maken. Niet gek dus dat je ons ambachtelijk schepijs (en onze zuivel) ook tegenkomt in horecagelegenheden!

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over ons ijs? Kom gerust eens langs aan de Utrechtseweg 91 in De Bilt, mail naar info@biltseboer.nl of stuur een WhatsApp met je vraag  naar 0626977999. We staan altijd voor je klaar en laten je graag kennismaken met de mogelijkheden.

Formulier

Contact Form Demo (#1)

Openingstijden

Woensdag 12:30 - 17:30
Zaterdag 12:30 - 17:30
Overige dagen Gesloten