De Biltse Boer

De Biltse Boer

Ambachtelijk schepijs .

Vers bereidt met aandacht, melk van eigen koeien en verse ingrediënten.

Ambachtelijk, regionaal en duurzaam.

Wij, bij de Biltse Boer maken met passie ambachtelijk ijs met pure en eerlijke ingrediënten. De Biltse Boer streeft naar het optimaliseren van een duurzaam bereiding- en verkoopproces. Zo gebruiken we waar we kunnen duurzame en/of biologische streekproducten. 

Roomijs met verse melk, van eigen koeien. 
Daarnaast wordt er gekozen voor alleen de beste grondstoffen. Zo zit er in het sorbetijs alleen vers fruit, en gebruiken we voor notenijs alleen de beste pasta’s die gemaakt zijn van 100% noten.

Met al deze pure producten creëren we smaakvol ijs waar veel minder suikers en geen toegevoegde geur- en kleurstoffen in zitten. 

Deze mensen lieten hun review achter.

Heeft u ook een leuke foto of ervaring? Deel uw bezoek!

5/5
“...Een hele leuke omgeving om een heerlijk ijsje te eten. Je mag bij de koeien kijken en ze aaien en voor de kleintjes is er een trampoline en schommel. Een leuke en niet dure stop tijdens bijvoorbeeld een fietstocht of wandeling.”
Sandra Bos
5/5
“...Wat een geweldig ijs! Banaan smaakt ook echt naar banaan, heerlijk romig en zacht van smaak. Kortom een aanrader! ...”
Karin Kolthof

De IJssalon, IJskeuken en Boerderij!

Vanuit de winkel kunt u  meekijken in de ijskeuken en stal!
Graag vertellen we u bij een bezoek hoe ijs wordt gemaakt en laten we u proeven.

Maak kennis met de koeien en natuurlijk de kalfjes! Voor kinderen en volwassenen is er daarnaast buiten genoeg mogelijkheid om te zitten, een rondje te lopen en te spelen. De Biltse Boer is voorzien van alle gemakken zoals voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s, ruime toiletten, grote zonneschermen, verse (biologische) sappen en andere drankjes. Heeft u geen zin in een ijsje of is het misschien te koud?! Ook dan bent u welkom want er is thee en fantastische koffie die bereid wordt met de smaakvolle en duurzame koffiebonen van ‘Van Peeze’.

Wat zit er in mijn ijs?

De Biltse Boer kiest met zorg haar ingrediënten. Elke periode lichten we een product toe wat voor ervoor zorgt dat ons ijs vol van smaak is en geen extra toevoegingen nodig heeft. 

Callebaut Chocolade

”Met het programma growing great chocolate kiest elke chef die met de chocolade van Callebaut werkt er duidelijk voor om de cacaoboeren in West-Afrika te steunen. Voor elk verkocht pak Finest Belgian Chocolate investeert Callebaut een deel van de opbrengst in een duurzame teelt van cacao en in gemeenschapsprogramma’s in de West Afrikaanse gemeenschappen waar cacao wordt geteeld. ”

Voor meer informatie
https://www.callebaut.com/nl-NL

Over ons

De Biltse Boer heet u van harte welkom in de winkel en boerderij aan de Utrechtseweg in de Bilt. 

Met veel enthousiasme bereiden wij het lekkerste ijs in de regio en graag delen we deze passie en mooie plek met u.

Kom kijken in de ijssalon waar u niet alleen het productieproces en het ijs ziet maar ook de koeien en kalfjes.

Website

Sociale Media

Openingstijden

Woensdag 12:30 - 17:30
Zaterdag 12:30 - 17:30
Overige dagen Gesloten