Over ons

Wij zijn de Biltse Boer. Een ijsboerderij onder de rook van Utrecht, gelegen tussen De Bilt, Zeist en de Uithof. Daar maken we ambachtelijk ijs met eerlijke ingrediënten. Zo maken we roomijs van de melk van onze eigen koeien en gebruiken we alleen vers fruit, echte noten en de lekkerste Belgische chocolade van Callebaut. Geen toegevoegde geur- en smaakstoffen dus. En dat proef je terug.

Met koffie, thee en genoeg te doen

Maar we zijn meer dan alleen een ijsboerderij. De Biltse Boer is ook een plek waar je terecht kunt voor een kop thee of koffie van Peeze. Even rustig genieten aan één van de picknicktafels terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen, springen op de trampoline, kennismaken met de koeien of een kijkje nemen in de keuken van de ijssalon. Ook als het regent, want ons rolstoeltoegankelijke terras is voorzien van grote zonneschermen.

Ook voor feesten, horeca of gewoon voor thuis

Hoewel je natuurlijk gewoon bij ons langs kunt komen, laten we je ook graag genieten van ons heerlijke ijs op je eigen locatie. Zo kun je jouw favoriete ijs bestellen voor een receptie, bruiloft of ander feestje of kom je gewoon even grotere hoeveelheden afhalen voor thuis. En omdat we ons ijs zelf maken, kun je bij ons ook je favoriete smaak laten maken. Niet gek dus dat ook veel horecagelegenheden kiezen voor ons ambachtelijk schepijs!

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over ons ijs? Kom gerust eens langs aan de Utrechtseweg 91 in De Bilt, mail naar info@biltseboer.nl of bel 06-36344807. We staan altijd voor je klaar en laten je graag kennismaken met de mogelijkheden.

Formulier

Openingstijden

Maandag Gesloten
(2e paasdag geopend!)
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:30-17:30
Donderdag 12:30-17:30
Vrijdag 12:30-17:30
Zaterdag 12:30-17:30
Zondag 12:30-17:30